Magia (Secretul) de Rhonda Byrne

Un cuvant poate schimba totul

cartea magiaMagia este ultima carte pubilicata de Rhonda Byrne, faimoasa autoare a cartii The Secret (Secretul).

Cartea ne descrie cum de mai mult de 20 de secole, cuvintele din textul sacru au generat uimire, confuzie si au fost de neinteles pentru cei ce le-au citit. Foarte putini oameni de-a lungul istoriei au inteles ca acest text reprezinta o ghicitoare si o data ce ai rezolvat-o – o data ce ai descoperit misterul – o noua lume va aparea in fata ochilor tai.

Cu alte cuvinte aceasta carte iti va deschide ochii si iti va prezenta perspective care pana sa o citesti nu le-ai fi explorat sau analizat…vei vedea lumea cu altfel de ochi…

In Magia , Rhonda Byrne dezvaluie lumii intregi cunoasterea misterului, invatamintele vietii. Ea iti propune o calatorie incredibila care va dura 28 de zile, de-a lungul careia te va invata cum sa aplici aceasta cunoastere in viata ta de zi cu zi.

Indiferent cine esti si unde te afli de-a lungul calatoriei tale prin viata, indiferent de circumstantele curente cu care te confrunti, Magia iti va schimba intreaga viata!

Magia iti va aminti de momentele magice ale copilariei tale , emotia cu care il asteptai pe Mos Craciun, emotia care in timp s-a rarefiat/ transformat/ pierdut, bucuria si intensitatea cu care traiai fiecare moment, cum fiecare zi iti era o aventura din care descoperai si invatati cate ceva…

Inca mai traim emotia  descoperind  mistere ale lumii in fiecare zi doar ca le tratam altfel, Rhonda Byrne ne prezinta raspunsuri la misterele pe care poate le-am  gasit sau nu inca , ne trezeste interesul asupra unor lucruri cu care le vom vedea cu alti ochii.

Aici poti citi mai multe !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s